Actueel

Start VVO in schooljaar 2019/2020

Beste ouders en andere geïnteresseerden,

Laten we met de deur in huis vallen, want we hebben buitengewoon goed nieuws. Vanaf het schooljaar 2019/2020 wordt gestart met voortgezet vrijeschool onderwijs (VVO) voor onze kinderen in Almere! Samen met de initiatiefgroep hebben de besturen van ASG en Het Baken besloten om de handen ineen te slaan en in 2019 te starten met een klas 7 en het jaar daarna een klas 8.

Dit betekent dat alle inzet, doorzettingsvermogen en harde werk van de initiatiefgroep wordt beloond en dat Almere een klas voor voortgezet vrijschoolonderwijs rijker zal worden, en dat belooft wat!

De locatie van deze klas en de kwartiermaker die in de opstartfase zal vormgeven worden op zeer korte termijn bekent. We zullen jullie daar dan gelijk over informeren. Naar alle waarschijnlijkheid vindt in januari een zogeheten Open Avond plaats en in februari de eerste echte Open Dag, waarna nog velen zullen volgen in de toekomst. Voor beide evenementen bent u vanzelfsprekend uitgenodigd. Houd voor meer informatie en data de website (http://www.vvo-almere.nl/) en onze Facebook in de gaten.

Immer voorwaarts!
EEN FIJNE KERSTTIJD opdat het kerstlicht stralen in onze harten rein, in onze harten rein….

Tot daarna!
VVO ALMERE

VOETNOOT
Wij hebben op de ouderavond klas 6 ‘oriëntatie op het voortgezet onderwijs’ aangegeven jullie op de hoogte te houden van de ontwikkelingen. We hadden verwacht meer informatie met jullie te delen over de lokatie en kwartiermaker voor de kerst. Dit proces heeft toch nog iets meer tijd nodig dan gedacht.

 

Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief

* verplichte velden

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Neem contact met ons op. Mail of bel ons:

 

VVO Almere i.o.

info@vvo-almere.nl

06 - 40 76 66 58

Volg ons ook op Facebook!